joi, 4 iunie 2009

Drogurile
Drogurile si efectele lor:Oamenii primesc droguri pentru a-si schimba gândirea, comportamentul si simturile. Aceste feluri de substante se numesc psihoactive si includ alcoolul si tutunul, la fel si drogurile naturale si produse. În trecut, majoritatea drogurilor folosite erau produse din plante naturale.
Cobbaterea consumului de droguri:Privind drogurile, cel mai uzual act este distribuirea, productia sau vanzarea pentru uz nemedical.Legislatia acestor activitati, a folosirii si posesiei poate fi reglementata prin normele statului, prin care ai dreptul sa folosesti alcoolul si tutunul.Pot sa existe anumite reglementari.
Droguri,tipuri si efectele lor:Drogurile sunt substante artificiale create de oamenii de stiinta in anumite situatii limita. Cauzele au fost de regula razboaiele. Efectele drogurilor erau "benefice" pentru armatele diverselor popoare care trebuiau sa reziste in regim de razboi, de multe ori fara hrana si fara apa.
Despre doguri:Despre Droguri - Drogul este substanta care, fiind absorbita de un organism viu, îi modifica una sau mai multe functii (OMS); în sens farmacologic, drogul este o substanta utilizata sau nu în medicina, a carei folosire abuziva poate crea dependenta fizica si psihica sau tulburari grave ale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu